Dit vakantie huisje is eigenlijk één grote trap. Alle activiteiten bevinden zich op een ander niveau. Ons concept is afgeleid van een boom, met name het klimmen in een boom. In de grond zit het bad want een boom krijgt water via de grond. Bovenin is plek om te slapen en te genieten van het uitzicht. Alle ramen zijn zo gepositioneerd dat je vanaf elk niveau naar buiten kunt kijken maar wel iets anders zult waarnemen. Het gehele gebouw staat namelijk onder een hoek van 45 graden.

[in samenwerking met Ragna Eilers.]

The forest through the trees

This holiday cottage is actually one big staircase. All activities are on a different level. Our concept is derived from a tree, especially climbing in a tree. The bath is in the ground because a tree gets water through the ground. At the top is place to sleep and enjoy the view. All windows are positioned in such a way that you can look outside from any level but will perceive something else. The entire building is at an angle of 45 degrees.